Erjon Shehaj përballet me gjetjet për profesionalizmin dhe kallëzimet

Shpërndaje lajmin

Drejtuesi i Prokurorisë së Lezhës, Erjon Shehaj dha shpjegime për të tre kriteret e rivlerësimit në seancën e dytë dëgjimore të zhvilluar të martën më 29 mars, pas vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për riçeljen e hetimit administrativ. Në seancën e parë dëgjimore të zhvilluar më 7 janar, prokurori Shehaj dha shpjegime […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.