Fatmir Mediut i komunikohet akuza për tragjedinë e Gërdecit

Shpërndaje lajmin

Prokuroria e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, SPAK i komunikoi të martën më 10 janar 2023 ish-Ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu akuzat lidhur me përgjegjësinë e tij në ngjarjen tragjike të vitit 2008 në Gërdec, ku humbën jetën 26 persona. Pasi doli nga zyrat e SPAK, Mediu deklaroi për mediet ndër të tjera, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *