Fëmijët e rrugës të Kosovës: Të lënë pasdore në shtëpi dhe nga shteti

0
Shpërndaje lajmin

Rina (jo emri i saj i vërtetë) po pinte makiaton e përhershme të mëngjesit në një kafe në qendër të Prishtinës kur një djalë i vogël, jo më i madh se shtatë vjeç, iu afrua tavolinës së saj. “A pe blen njo çokollat’? 20 cent veç”, i tha ai. Rina e refuzoi çokollatën por zgjati […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *