January 18, 2022

FIFA njoftoi një ndryshim të madh: Mbappe, përsëri në kopërtinën e lojës

Shpërndaje lajmin

FIFA 22 do të dalë së shpejti dhe tani dihet se kush është në kopertinën e kësaj loje. Gjithashtu, është njoftuar një ndryshim i madh në lojë.

Sa i përket kopertinës, është futbollisti francez, Kylian Mbappe, i cili ishte në kopertinë edhe vitin e kaluar.

Kjo nuk është e vetmja gjë që EA njoftoi, pasi ata njoftuan se FIFA 22 do të dalë më 11 korrik në 18:30 me kohën lokale.

FIFA ka njoftuar një ndryshim të madh dhe një kthesë në lojë, dhe e gjithë kjo do të tregohet vetëm disa orë para fillimit të finaleve të Kampionatit Evropian.

Do të shohim se çfarë ka përgatitur FIFA.

Ka tashmë një numërim mbrapsht për lojën FIFA 22.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *