Shpërndaje lajmin

Në kuadër të grupit I të kualifikimeve për Kampionatin Evropian, në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë, ka filluar ndeshja Kosovë – Izrael.
Për shkak të gjendjes, Policia e Kosovës, ka marrë masa shtesë të sigurisë.
“Në organizim të kësaj ndeshje me rëndësi të veçantë për Republikën e Kosovës dhe Federatën e Futbollit të Kosovës (FFK) janë angazhuar si çdo herë FFK-ja, Policia e Kosovës (PK) për sa i përket aspektit të sigurisë, si dhe kompania e sigurimit privat për siguri në perimetrin e brendshëm”, thuhet në njoftimin e Policisë.
Ndryshe, në këtë grup garojnë edhe Rumania, Zvicra, Bjellorusia dhe Andorra, ndërsa vetëm dy ekipet e para arrijnë kualifikimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *