Shpërndaje lajmin

Fitimet e sistemit bankar shënuan një rritje vjetore në masën 41% duke arritur në 9.6 miliardë lekë (afërsisht 90 milionë euro) gjatë tremujorit të parë të këtij viti, duke reflektuar vijimin e qëndrimit në nivele të larta të interesave të borxhit publik, rritjen e interesave për kreditë dhe konkurrencën e paktë në segmentin e shërbimeve […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *