Fitorja e Macron s’është humbje e populizmit

Shpërndaje lajmin

Rizgjedhja e presidentit francez Emmanuel Macron me një diferencë komode përballë një kundërshtareje me të cilën ai ndan një mospëlqim të ndërsjellë, pothuajse errësoi njëfarë bashkëvarësie midis kampeve të tyre politike. Macron dhe kundërshtarja e tij, Marine Le Pen, mund ta urrejnë njëri-tjetrin, por ata kanë zhvilluar një lloj simbiozë politike që ofron njohuri thelbësore […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.