Në Zagreb këto ditë ishte një mot i nxehtë ku temperaturat ishin 38 gradë Celsius.

Ishte gjithashtu e nxehtë për oficerët e policisë që ofruan siguri në Katedralen e Zagrebit, e cila u vizitua sot nga kryeministri Andrej Plenkoviq dhe presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen.

Vëmendja e fotografit u tërhoq nga një grua e re policie e cila u fotografua duke biseduar me kolegët e saj.

‘Luftimi’ i nxehtësisë sigurisht që nuk u bë më i lehtë nga rrobat e tyre zyrtare, të cilat përfshinin çizme të zeza, të thella.

Sigurisht fotot e saj janë bërë virale në internet, sidomos në Kroaci, sepse siç shihet në foto ajo është vërtetë shumë e pashme. /Telegrafi/