January 13, 2022

FOTO/ Carolina Stramare është mahnitëse në fushatën e fundit me të brendshmeve

Shpërndaje lajmin

Carolina Stramare po përjeton një moment magjik.

Ish-Miss Italia është sot fytyra e e Serinë B, por nuk e ka braktisur punën e modelingut dhe këto ditë po promovon një fushatë të re sociale me të brendshme me markën e njohur Yamamay.

Foto e fundit do t’ju lënë pa fjalë. / /

View this post on Instagram

A post shared by Carolina Stramare (@carolinastramare_)

View this post on Instagram

A post shared by Carolina Stramare (@carolinastramare_)

View this post on Instagram

A post shared by Carolina Stramare (@carolinastramare_)

View this post on Instagram

A post shared by Carolina Stramare (@carolinastramare_)

View this post on Instagram

A post shared by Carolina Stramare (@carolinastramare_)


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *