Fotografitë e fotografit gjerman tregojnë Srebrenicën para gjenocidit

Shpërndaje lajmin

Në gusht 1995, fotografi gjerman Phillip von Recklinghausen u kthye në Srebrenicë, ku kishte fotografuar njerëzit gjatë rrethimit të enklavës nga forcat serbe të Bosnjës disa vjet më parë. Ai u përpoq të gjente njerëzit që kishte fotografuar në vitin 1993, por nuk mundi. “Vizitova spitalin dhe vende që i kisha njohur më parë. Në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.