“Franca është një nga aleatët tanë më të afërt’”, Boris Johnson uron Macron

0
Shpërndaje lajmin

 
Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar ka uruar Emmanuel Macron për fitoren e tij të parashikuar.
Boris Johnson shkruan se mezi pret të punojë me liderin e rizgjedhur të “një prej aleatëve më të afërt dhe më të rëndësishëm”.
“Urime Emmanuel Macron në rizgjedhjen tuaj si President i Francës. Franca është një nga aleatët tanë më të afërt dhe më të rëndësishëm. Mezi pres të vazhdojmë të punojmë së bashku për çështjet që kanë më shumë rëndësi për dy vendet tona dhe për botën’’, shkruan Jonhson./ /

Congratulations to @EmmanuelMacron on your re-election as President of France. France is one of our closest and most important allies. I look forward to continuing to work together on the issues which matter most to our two countries and to the world.
🇬🇧🇫🇷
— Boris Johnson (@BorisJohnson) April 24, 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *