November 28, 2021

Franca raporton një variant tjetër të koronavirusit

Shpërndaje lajmin

Le Télégramme ka raportuar se në një shkollë Bannalec, në rajonin Brittany në Francë, janë infektuar me një variant të ri të Covid 18 fëmijë dhe 6 të rritur.

24 personat e infektuar nga ky virus kanë një variant të ri, ndryshe nga Alpha, Beta, Delta, i cili edhe mezi u kuptua nga mjekët.

Nga 15 tetori, kur u identifikua një grup Covid-19 në shkollën fillore publike Mona Ozouf në Bannalec, Francë, tetëmbëdhjetë studentë rezultuan pozitivë. Si masë paraprake, 7 klasa janë mbyllur nga dymbëdhjetë në këtë shkollë.

Për të parandaluar përhapjen e virusit gjatë pushimeve shkollore, Bashkia kërkon nga shoqatat të ndërpresin aktivitetet.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *