Fshehja e një aksidenti zbulon shkeljet e të drejtave për punëtorët e pastrimit

Shpërndaje lajmin

Në 13 tetor të vitit 2022, njëri prej punonjësve të pastrimit të qytetit të Elbasanit u përplas nga një makinë në rrugën për në Mengël, ndërsa ndodhej në detyrë pas makinës së pastrimit. Punëtori pësoi dëmtime dhe u shtrua në spital. Por ndryshe nga sa e detyronte ligji, kompania “Alko – Impex General Construcion” sh.p.k […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *