Shpërndaje lajmin

Nebojsha Radosheviq, një ish-gazetar i agjencisë së lajmeve Tanjug të Serbisë, dëshmoi në Dhomat e Specializuara të Kosovës të hënën dhe të martën se ai dhe një fotoreporter serb u arrestuan dhe u mbajtën në kushte të këqija nga luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare e Kosovës, UÇK, gjatë luftës në vitin 1998. Radosheviqi i tha gjykatës […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *