November 28, 2021

Gazetari shqiptar i televizionit suedez fiton çmimin e madh të gazetarisë në Suedi

Shpërndaje lajmin

Gazetari shqiptar Diamant Salihu i cili jeton e vepron në Suedi u shpërblye me çmim në
kategorinë ‘Zëri i Vitit 2021’, raporton Albinfo.ch.

Diamant Salihu është një shkrimatar me orgjinë shqiptare dhe aktualisht punon në televizionin publik të Suedisë.

Në kohën kur ai ishte nominuar për këtë çmim pati deklaruar se është i nderuar për nominimin e tij në një evenet të madh çmimesh.

Diamant Salihu ka punuar në gazetën kombëtare suedeze “Expressen” dhe katër vjet në televizionin suedez. Libri i tij i botuar së fundmi është “Tills alla Dor”.

 

 

 

 

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *