April 18, 2021
Shpërndaje lajmin

Piktori shqiptar nga Austria, Gazmend Freitag, i cili jeton prej shumë vitesh në Linz të Austrisë, vjen me disa kompozime të reja artistike, transmeton albinfo.ch.

Mediat austriake i kanë kushtuar një shkrim projektit të ri me temë “Pemët”, përgatitur për “Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve”.

“Me kanavacë dhe ngjyra për të kapur bukurinë dhe diversitetin e tyre, madje edhe në prishje dhe në këtë mënyrë për të nxjerrë në pah rolin e tyre në jetën tonë”, citon portali austriak Meinbezirk.at. /Albinfo.ch


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *