Gazprombank e Rusisë, në prag të shitjes së degës bankare në Zvicër

Shpërndaje lajmin

Gazprombank e Rusisë njoftoi se mund të shesë degën e saj bankare në Zvicër, ndërsa eksploron “opsionet e mundshme strategjike” për biznesin e saj në Zvicër, njofton albinfo.ch.
“Këto opsione përfshijnë, por nuk kufizohen në zhveshje të mundshme të aktiveve të zgjedhura ose shitjen e biznesit në tërësi”, tha banka.
Rishikimi strategjik pritet të zgjasë deri në fund të shtatorit dhe mund të përfshijë një kërkim për investitorë të mundshëm për të blerë biznesin me bazë në Cyrih.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.