November 29, 2021

Giacobbe nga Ambasada Amerikane thirrje qytetarëve të dalin në votime

Shpërndaje lajmin

I ngarkuari me punë në Ambasadën e Amerikës në Prishtinë, Nicholas J. Giacobbe, u ka bërë thirrje qytetarëve që të shfrytëzojnë të drejtën e tyre për votim.

Me anë të një postimi në Twitter, Giacobbe shkruan:

“Mos e humbisni mundësinë për të formësuar prioritetet e komunës dhe vendimmarrjen e qeverisjes vendore”.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *