Gjenerata e të ardhmes: Të rinjtë shqiptarë apatikë dhe të zhgënjyer nga politika

0
Shpërndaje lajmin

Gjetjet e studimit të programit kërkimor “Gjenerata e të Ardhmes” u prezantuan nga Këshilli Britanik në Tiranë gjatë një konference ditën e enjte, ku u shpalosën nevojat, qëndrimet dhe besimet e të rinjve shqiptarë lidhur me sfidat që ato hasin në fusha të ndryshme të jetës. Studimi përfshiu 1249 të rinj shqiptarë nga mosha 18-29 vjeç […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *