Gjeneva është një nga qytetet më të mbipopulluara

0
Shpërndaje lajmin

Gjeneva është një nga qytetet më të mbipopulluara në botë, duke iu bashkuar rangut të qyteteve si Londra, Dublini, Toronto dhe Lima.
Është në vendin e 22-të në indeksin botëror të krijuar nga kompania SatNav Tom Tom. Cyrihu nuk është shumë prapa, ndodhet në vendin e 28-të.
Matjet bëhen sipas kohës, pra sa kohë i duhet një makine për të udhëtuar 10 km.
Në Gjenevë është pak më shumë se 24 minuta, Cyrihu është një minutë më i shpejtë, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.
Qyteti më i keq në botë është Londra, ku duhen mbi 37 minuta për të kaluar të njëjtën distancë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *