Gjeneva vepron për të mbrojtur të pastrehët në mot të ftohtë

Share

366023039 highres 280x280 1

Qyteti i Gjenevës ka aktivizuar planin e tij emergjent për të pastrehët.

Qyteti thotë se masat janë futur në fuqi kur temperaturat e ditës mund të mos rriten mbi zero dhe koha e natës është nën zero për disa netë me radhë.

Strehimoret janë hapur më herët. Ka 230 vende në dispozicion në të gjithë qytetin – disa janë vetëm për gratë, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Një vakt i nxehtë është në dispozicion, si dhe mëngjesi dhe njerëzit mund të bëjnë një dush.

Kushdo që shqetësohet për një person të pastrehë mund të telefonojë në 022 427 88 00, 24 orë në ditë dhe një ekip do të shkojë dhe do t’i kontrollojë ata.


Share

Komente