October 23, 2021

Gjermani: Lokalet e kosovarëve, të mbushura me njerëz

Shpërndaje lajmin

Në Gjermani, më 21 maj zyrtarisht janë hapur të gjitha restorantet, transmeton albinfo.ch.

Shumë shqiptarë kanë bizniset e tyre dhe ky vendim ka ndikuar pozitivisht, veçmas atyre që kanë restorante.

Një biznes të tillë ka edhe një kosovar në qytetin e Berlinit. Bëhet fjalë për “Portofinon” e biznesmenit Bujar Bela.

Ai ka treguar se restoranti i tij ishte i stërmbushur me njerëz në lokalin e tij.

Më poshtë ju sjellim disa nga fotot:

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *