October 24, 2021

Gjoni: I lumtur që u vlerësova për punën profesionale

Shpërndaje lajmin

«Ndihem jashtëzakonisht i lumtur, ende përpiqem ta realizoj, sepse ishte një përvojë e pabesueshme, e cila përfundoi vonë”, tha Gjoni për Keystone-ATS, pasi mbërriti pasditen e së dielës vonë në aeroportin e Cyrihut.

«Unë festova me pjesëmarrësit e tjerë dhe nuk fjeta. As nuk e di se si mund të qëndroj akoma në këmbë, ”shton 22-vjeçari me një buzëqeshje të madhe, përcjell albinfo.ch.

Kur u pyet për vendin e tij të tretë, artisti shqiptar siguron se ai nuk është penduar. “Për mua, gjëja më e rëndësishme ishte të isha në pesë të parët. Kisha nevojë për konfirmim nga profesionistët, por edhe që cilësia e punës sime të shihej. Në fund përfundova i treti dhe madje i pari në votimin e ekspertëve të jurisë”.

Por, fituesi përcaktohej pas votave të publikut. “Të gjithë artistët e tjerë votuan për mua, gjë që është shumë prekëse”.

“Njerëz ngazëllyes”

“Gjëja më e rëndësishme për mua është të arrij njerëzit, t’i lëviz dhe të ndikoj, si dhe të demonstroj cilësinë time si artist, gjë që mendoj se arrita ta bëj”, thekson 22-vjeçari.

Ai thotë se është shumë i lumtur me fitoren e Italisë, “sepse është një këngë shumë autentike, e cila ngjan shumë me ta”. Sidoqoftë, ai personalisht llogariti në Lituaninë.

Në fund, banori i Broc (FR) do të mbajë një “kujtim të pabesueshëm” të konkursit.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *