Gjykata cakton masë sigurimi me burg ndaj 35 të akuzuarve për shpërndarje narkotikësh në Elbasan

0
Shpërndaje lajmin

Gjykata e Elbasanit konfirmoi 35  masa arresti me burg për të arrestuarit e operacionit “Rrjeti” të organizuar nga policia e Elbasanit në bashkëpunim me prokurorinë e rrethit. Ndërkohë 7 të arrestuar morën masën detyrim paraqitje dhe 3 u lanë me masë sigurimi arrest shtëpie deri në përfundim të hetimeve dhe verifikimit të provave të grumbulluara […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *