Shpërndaje lajmin

Gjykata e shkallës së parë kishte pranuar fillimisht kërkesën për ekstradimin e Goxhajt më 19 shtator, pasi ai u arrestua në Tiranë me një urdhër-arresti të lëshuar nga Dhomat e Specializuara, ku po gjykohen ish-guerilë të UÇK-së për krime të kryera gjatë dhe menjëherë pas luftës së vitit 1998-1999. Arsyetimi i Gjykatës së Apelit nuk […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *