Shpërndaje lajmin

Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar rrëzoi të mërkurën më 15 maj me një vendim të ndërmjetëm kërkesën e mbrojtësve të ish-ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu, për të mos pranuar si provë një akt ekspertimi tekniko-financiar të kryer në funksion të hetimit për përgjegjësit e ngjarjes tragjike në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *