Shpërndaje lajmin

Gjykata e Elbasanit urdhëroi të enjten lirimin e menjëhershëm nga qelia të dy shtetasve rusë, Svetlana Timofeeva dhe Mikail Zorin si dhe të ukrainasit Fedir Alpatov, pasi Prokuroria e Elbasanit dështoi të vërtetonte akuzat e ngritura ndaj tyre brenda afateve ligjore të hetimit. Vendimi u mor nga gjyqtarja Matilda Fetau me kërkesë të Prokurorisë së […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *