Shpërndaje lajmin

Gjyqtari Arben Kostandini i Gjykatës së Tiranës u përball të enjten më 9 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për ndërtimin dhe burimet e një shtese në banesën e përfituar nëpërmjet privatizimit; për një apartament të blerë thuajse në gjysmën e çmimit si dhe për konstatimet në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *