Gjyqtari Besnik Hoxha përballet me barrë prove në të tri kriteret e vetingut

0
Shpërndaje lajmin

Historia e komplikuar e një apartamenti në përdorim të gjyqtarit Besnik Hoxha dhe transaksionet me të, dukeshin sipas Komisionit të Pavarur të Kualifikimit të dyshimta. Gjatë një seance të gjatë dëgjimore në KPK, ku gjyqtari i Tiranës, Besnik Hoxha nuk ishte i pranishëm për arsye shëndetësore, avokatja e tij Antoneta Sevdari iu përgjigj një sërë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *