Gjyqtari Taulant Tafa jep shpjegime për problemet në të tre kriteret e rivlerësimit

0
Shpërndaje lajmin

Gjyqtari Taulant Tafa i Gjykatës së rrethit Gjyqësor Elbasan u përball të mërkurën më 19 prill 2023 me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës së dytë dëgjimore që zgjati pesë orë, u pyet dhe dha shpjegime për probleme në të tre kriteret e rivlerësimit, për pasurinë, figurën dhe profesionalizmin. Ai u paraqit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *