Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja e Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, Elda Vrioni u përball pa probleme të martën më 19 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK. Pas relatimit të gjetjeve të hetimit administrativ, ajo u shpreh dakord me konstatimet pozitive për pasurinë dhe figurën dhe dha shpjegime për disa çështje në aspektin profesional. Procesi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *