Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 25 maj vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Gjykatës Administrative të Tiranës, Elvana Çiçolli. Vendimi u mor në mënyrë unanime  nga trupa e KPK e kryesuar nga Alma Faskaj, me relatore Etleda Çiftjan dhe anëtare Suela Zhegun. Gjatë seancës dëgjimore më 23 maj, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *