Gjyqtarja Entela Shedula vlerësohet pozitivisht për figurën dhe profesionalizmin

Shpërndaje lajmin

Pas prishjes së vendimit të shkarkimit të kryetares së Gjykatës së Kavajës, Entela Shedula nga Kolegji i Posaçëm të Apelimit, KPA, ajo u përball sërish me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë një seance dëgjimore të shkurtër shprehu dakordësinë për konkluzionet e reja mbi hetimet për figurën dhe profesionalizmin. Entela Shedula u shkarkua […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *