Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 9 mars vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, Gentiana Muçaj. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga  Roland Ilia, me relatore Brunilda Bekteshin dhe anëtare Pamela Qirkon, që vendosi gjithashtu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *