Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja Gentiana Muçaj e Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, u përball pa probleme të mërkurën më 8 mars 2023 me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK lidhur me kriterin e pasurisë dhe pastërtisë së figurës. Për profesionalizmin ajo dha shpjegime për afatet e gjykimit në disa çështje, si dhe për dy denoncime nga […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *