Gjyqtarja Shefkie Demiraj jep shpjegime për problemet në kriterin e pasurisë

0
Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja e Tiranës, Shefkie Mataj (Demiraj) u përball të hënën më 26 shtator me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore që zgjati për rreth pesë orë dha shpjegime për barrën e provës për pasurinë dhe gjetjet në kriterin profesional. Ndërkohë, Demiraj u vlerësua pozitivisht për pastërtinë e figurës. Procesi i vetingut […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *