September 25, 2021

Gratë shtatzëna në Britani do të vaksinohem me Pfizer dhe Moderna

Shpërndaje lajmin

Gratë shtatzëna “të çdo moshe” në Mbretërinë e Bashkuar  do të vaksinohen me Pfizer / BioNTech ose Moderna.

“Edhe pse provat klinike mbi vaksinimin gjatë shtatzënisë nuk janë të avancuara, të dhënat e disponueshme nuk tregojnë  se vaksinimi kundër Covid shkakton probleme  gjatë shtatzënisë.

JCVI [Komiteti i Përbashkët për Vaksinimin dhe Imunizimin] ka këshilluar që grave që janë shtatzënë duhet të vaksinohen në të njëjtën kohë me gratë që nuk janë shtatzënë, bazuar në moshën e tyre dhe rrezikshmërinë ndaj Covid./abcnews.al


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *