January 12, 2022

Greva për klimën do të ndërpresë trafikun në Gjenevë

Shpërndaje lajmin

Duke filluar nga ora 16:00, demonstruesit do të marshojnë në disa zona të qytetit, duke shkaktuar bllokime apo mbyllje të rrugëve për trafikun, përcjell albinfo.ch.

Lagjet më të prekura janë sektori i stacionit Cornavin, distrikti Pâquis – duke përfshirë aksesin në urën Mont-Blanc – si dhe rue de Lausanne, avenue de France dhe Place des Nations.

Transporti publik në ato zona do të jetë gjithashtu i ndërprerë.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *