Gripi i shpendëve kërcënon popullsinë e pelikanit në Liqenin e Shkodrës

0
Shpërndaje lajmin

Gripi i shpendëve rrezikon të zhdukë popullsinë e pelikanit të Liqenit të Shkodrës, paralajmëruan të hënën aktivistët mjedisorë në Mal të Zi, duke u bërë thirrje autoriteteve të shpëtojnë speciet e mbrojtura. Bojan Zekovic i Qendrës për Studimin dhe Mbrojtjen e Zogjve, CRZP, tha se 15 pelikanë në liqen kishin ngordhur që kur rasti i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *