Gripi i shpendëve tremb konsumatorët dhe ngre akuza për reagim të vonuar

Shpërndaje lajmin

Në kapanonet e pularive në Xhafzotaj të Durrësit, prej dy ditësh hyjnë e dalin punonjës me maska mbrojtëse. Me një kamion të mbuluar, ata transportojnë nga kapanonet drejt periferisë së Shijakut mijëra shpendë të ngordhur për t’u groposur. Autoritetet informuan se pulat janë prekur nga gripi i shpendëve apo i njohur si “Influenca Aviare e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.