Gruaja që pi 25 litra ujë në ditë: Nuk po mundem ta ndal mjëket nuk din cfarë të më bejnë(VIDEO)

Shpërndaje lajmin

Gruaja që pi 25 litra ujë në ditë: Nuk po mundem ta ndal mjëket nuk din cfarë të më bejnë(VIDEO)
Nje ngjarje teper interesante ndodh ne turqi teksa ne grua nuk mundet ta frenoj veten, Trupi i saj kerkon uje gjat gjith kohes.Ajo vet thote se nuk din si ta fdrenoj veten dhe thot se edhe mjeket jane te habitur dhe nuk dine si te veprojne.Shiko ví deon me poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published.