Grupi turk për të drejtat e grave rrezikon të mbyllet për “imoralitet”

0
Shpërndaje lajmin

Zyra e prokurorit ngriti një padi të mërkurën, duke kërkuar mbylljen e “Platformës Ne do ta ndalojmë femicidin”, OJQ-ja kryesore e grave në Turqi, nën arsyetimin për “veprime kundër ligjit dhe kundër moralit”. OJQ-ja u krijua 12 vjet më parë për të protestuar kundër vrasjeve të grave në vend, por që atëherë është bërë një […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *