Hakerët botëror kërςënojnë Pυtinin: Jemi në dhomën tuaj të gjumit

Shpërndaje lajmin

Grupi që tanimë ka filluar t’i publikojë mbi 35 mijë dokumente, përfshirë marrëveshjet konfidenciale të Putinit, përmes një video incizimi, ka thënë se madhësia e këtyre dosjeve është 28 gigabajt.
Më poshtë mund t’i gjeni mesazhet e ashpra të grupit “Anonymous”, rreferuar presidentit rus Vladimir Putin:
“”Përshëndetje, qytetarë të botës. Putini ka vite që e ka l ën ë popullin rus t ë vuaj nga uria. Putini, i ndaloi mediat dhe ndëshkoi personat q ë e kund ërshtuan. Ndërsa ai po argëtohej në dhomat luksoze t ë Kremlinit, populli rus vuajti ekonomikisht. Vladimir Putin është një gënjeshtar, një diktator, një kriminel lufte dhe një vrasës fëmijësh. Putini dhe miqtë e tij oligarkë, së bashku me tregtarët e armëve, po e çojnë botën drejt katastrofës. Mijëra civilë dhe njerëz të pafajshëm u vranë me urdhër të Putinit në Ukrainë.
Qindra mijëra ukrainas u zhvendosën. Spitalet, shkollat ​​dhe strehimoret u bombarduan. Fëmijët humbën familjet e tyre, familjet humbën fëmijët e tyre. Vladimir Putin, kujto çfarë ke bërë me diktatorët në Nigeri, Kili, Nikaragua. Mos harro se si e dënuam Izraelin, SHBA-në, Evropën, Master Card, SARS dhe të gjithë mbështetësit e tjerë të luftës”
“Jemi në pallatin tuaj, jemi në tryezën tuaj, jemi në dhomën tuaj të gjumit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.