Haliti: tregon se kush e νraυ Ilir Konushevcin, përmend 2 emra

Shpërndaje lajmin

Haliti ka thënë se “dihet kush ka kryer këto v.rasje dhe se nuk është e vështirë të gjendet nga hetuesia”.
Sipas Halitit, vr.asja e Ilir Konushevcit ka qenë çështje aksidentale.
Ai ka thënë se dihen emrat e të gjithëve që ishin në pritë në këtë rast, ndërsa për dyshimet e tij për një vr.asje tjetër ka përmendur Florim Krasniqin e Fatmir Haklajn.
“Çështja e Ilir Konushevcit është një çështje aksidentale në kuptimin që me hy në detaje është gjatë si histori por në makinën e Ilirit kanë qenë tre veta, në kamion kanë qenë dy σfiςerë të gardës dhe ata duhet të kenë emra dhe mbiemra. Dikush e di kush janë ata dhe kush i ka nis. Kamioni është ndal për me i vjedh ar.mët. Ar.mët kush i ka porosit. Unë i kam dyshimet e mia, dhe nuk du me i thënë sepse nuk kam argumente. Gjashtë veta që kanë qenë në pritje, emrat e tyre dihen.
Në momentin që ka ardh Iliri me doktorin me veturë ata kanë shti me ar.më në drejtim të veturës i kanë thënë ndale veturën dhe fiki dritat. Personi i tretë ka qenë në makinë mbrapa në gjumë. Duhet të dihet kush është. Dhe për me ndriqu ska asnjë problem. Personi i tretë kur ka dalë nga makina ka shti me armë. Këta thonë Iliri ka shti me armë, Iliri nuk ka shti me armë. Ka shti në drejtim të njerëzve të pritjes. Aty është vra vëllau i një me mbiemri Demiri. Këta e kanë marrë e kanë qu në spital dhe aty ka v.dek. Prej aty nuk e di në cilin spitaΙ nuk di ku e kanë qu. Edhe kur ka v.dek, këta janë kthy mbrapa dhe i kanë gjet Ilirin edhe doktorin tu u kthy mbrapa, edhe i kanë ekzekutu si shenjë hak.marrje. Më vonë vëllaun tjetër Demirin e kanë v.ra Florim Krasniqi dhe Fatmir Haklaj, cili e kanë ngre gishtin ata e dinë. Me emra them. E kam hetu me mundësitë e mia në detaje”, tregon Haliti.
Se nga e di Haliti ngjarjen, thotë se gjithçka ka në kokën e tij, duke mos dashur të shpalos detaje tjera pasi që sic thotë ai për këtë cështje nuk do të mjaftonte as një emisionin katër orësh. Por megjithkëtë, Haliti thotë se ngjarjen mund ta zbardhin njerëzit e υshtrisë ςΙirimtare të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *