Halla e vrasësit së efektivit: Shteti të mos bëjë veprime pa praninë e familjes

0
Shpërndaje lajmin

Halla: E kam marrë vesh pas 5 orës. Ngushëllime amilje. Nuk kam fjalë për ta përshkruar. I bëjmë thirrje dhe djalit dhe shtetit për fëmijën tonë. Ju ka ikur djali po dhe ne të ikur e kemi. Ju lutem dhe shtetit pa praninë e familjes kudo që të jetë djali të mos bëjë asnjë veprim. Asnjë nënë nuk e dëshiron këtë. Ne jemi të bashkuar me atë familje. Unë si hallë dhe në emër të nënës që është shumë e shokuar, kudo që të jetë ai djalë të dalë para shtetit e para ligjit. Asnjë se dëshiron këtëgjë. Jemi të shokuar.
vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *