Hapet kutia e parë në LEZHE, sa vota morën Pjerin Ndreu dhe Pashk Gjoni

0
Shpërndaje lajmin

Është hapur edhe kutia e parë në LEZHË dhe sipas të dhënave paraprake që mëson AlbEu.com, rezultati është:
Pashk Gjoni – 124 vota
Pjerin Ndreu – 127 vota
Të dhënat janë paraprake pasi pritet që të bëhet edhe vlerësimi i fletëve të pavlefshme ku numëruesit mund të kenë pretendime. /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *