October 16, 2021

Hapet Steak House në Vali Ranch Resort

Shpërndaje lajmin

Sot, në resortin gjigand Vali Ranch është bërë hapja e Steak House.

Hapjen solemne e kan bërë Arta Haziri, drejtoresha e resortit dhe menaxheri Qazim Lecaj.

Në fjalën hyrëse, Drejtoresha ka falënderuar të pranishmit për pjesëmarrjen në këtë event, duke u dëshiruar shëndet dhe suksese në jetë.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *