October 23, 2021

Hekuran Duka: Pandemia ka dëmtuar ekonomikisht Dibrën e Madhe

Shpërndaje lajmin

Kryetari i Komunës së Dibrës së Madhe, në Maqedoninë e Veriut, Hekuran Duka, bisedoi në një lidhje të drejtpërdrejtë me Zërin e Amerikës për çështje si situata me COVID-19, nivelin e vaksinimeve dhe dëmet që i ka shkaktuar pandemia zonës së Dibrës së Madhe dhe aktivitetit të saj kryesor, turizmit.

Zoti Duka foli gjithashtu edhe për çështjen e regjistrimit të popullsisë në Maqedoninë e Veriut.

Ky proces është shtyrë për në vjeshtë dhe diasporës i është ofruar mundësia ta vazhdojë regjistrimin nëpërmjet internetit./VOA


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *