Hekuri juaj do të shkëlqejë si ditën e parë, ju duhet vetë ky përbërës i lirë (VIDEO)

0
Shpërndaje lajmin

Hekurosja është një e keqe e domosdoshme kur bëhet fjalë për punët e shtëpisë, mirëpo hekurat e ndryshkur mund t’i bëjnë më shumë dëm rrobave sesa mirë.
Avulli në hekurin tuaj mund të krijoj njolla si ndryshku. Por kjo mund të pastrohet lehtësisht duke përdorur këtë përbërës në kutinë e barnave: paracetamolin.
“Ju po pyesi a e pastron vërtet hekurin një paracetamol? Po, absolutisht po, dhe absolutisht funksionon,” ka skruar në tutorial DIY pro KC Cleaning.
“Ulni nxehtësinë në hekurin tuaj dhe përdorni piskatore për të mbrojtur duart dhe thonjtë në rastin tim,” tha përdoruesi i TikTok.
Për të pastruar në mënyrë të sigurt hekurin tuaj, fillimisht duher ta ndizni në një nivel të ulët në mënyrë që baza të ngrohet pak.
Më pas, duke përdorur një piskatore, merrni një tabletë paracetamol dhe fërkojeni mbi zonat e ndryshkura të hekurit tuaj.
Ju duhet të shihni rezultate pothuajse menjëherë duke përdorur këtë truk të thjeshtë pastrimi.

@kccleaningservices wait…what?! are you really cleaning an iron with a paracetamol??!! Yes I absolutely am! and it absolutely works! feels like sorcery give it a try. low heat on your iron and use tweezers to protect your hands, and nails in my case #cleantok #cleanfluencer #cleaninghacks #lifehacks ♬ original sound – K C Cleaning Services

Së fundi, duke pasur kujdes pasi hekuri do të jetë ende i nxehtë, ndaj përdorni një leckë për të pastruar mbetjet.
Fatmirësisht, ky truk pastrimi viral zbuloi se si ta riktheni hekurin tuaj të ndryshkur në gjendje të shkëlqyeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *