Historia tragjike e jetës së Tan Brahimit, aktori mes lotësh u kërkon falje prindërve që i humbi në aksident

Shpërndaje lajmin

Tani ishte banori i radhës që tregoi historinë e tij të jetës. Një histori e dhimbshme e cila shkon deri në rrënqethje.
Ai rrëfeu aksidentin tragjik që i ndodhi kur prindërit e tij humnbën jetën. Tani ka qenë drejtues i automjetit dhe ishte i vetmi që i shpëtoi aksidentit tragjik.
Një kamion i doli atij në korsinë ku po qarkullonte dhe shkaktoi aksidentin fatal. Tani gjithashtu foli për vështirësitë e tij të jetës dhe tregoi për gjendjen e vështirë ekonomike.
“U ktheva për t’i thënë babait se të prisha makinën, por ai kishte vdekur. U ktheva për t’i thënë nënës se babai ka vdekur, por edhe ajo kishte vdekur. “, tha Tani duke përlotur mbarë publikun.
Ai i kërkon falje familjes për aksidentin që shkaktoi, por më tej gjeti momentin për të falenderuar 3 motrat e tij që kanë qenë një mbështetje e madhe per aktorin.
Përmes historisë së tij, Tani dha dhe një mesazh të rëndësishëm. Ai bëri thirrje për të gjithë që të kalojnë sa më shumë kohë me prindërit dhe t’i thonë fjalët më të mira, për sa kohë i kanë pranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *